Mustangok fogságban

2015. december 05. 08:00 - !NagyRoli

1973-ford-mustang-emblem.jpg

Még a múlt héten bukkant fel a neten egy 1973-as Mustang, aminek az órájában összvissz 60,7 mérföld van. Kevesebb mint száz, egészen pontosan 97,69 kilométer. Hibátlan, sehol nem tudsz belekötni. Négy gumit kivéve szög gyári. Még az ablaktörlőmotor is makulátlan.

olvass tovább // read more ›››
Szólj hozzá!

Szösszenetek a 2015-ös F1 szezonról

2015. december 04. 12:00 - !NagyRoli

f1-brazilian-gp-2015-start-nico-rosberg-mercedes-amg-f1-and-lewis-hamilton-mercedes-amg-f1.jpg

Amellett, hogy a Mercedes körbenyerte ezt a szezont, és a Ferrari, de többnyire Sebastian Vettel a nyomukban volt és láttunk egy király Magyar Nagydíjat, szomorú, hogy a pályán kívül történtek adják a beszédtémák java részét. Állandó napirendi pont a költségcsökkentés, szabálymódosítások szezon közben, a versenynaptárban szereplő pályák cserélgetése, elégedetlenség a sport iránti érdeklődés hiánya miatt, sőt van, aki még mindig a V6-os turbómotorokat próbálja elfogadni. Ismét felvetődött Jules Bianchi és Justin Wilson halála után a zárt cockpit alkalmazásának megsürgetése, majd az ügyfélmotorok bevezetése, amit gyorsan leszóltak a gyári csapatok. Sőt, még a privát Sauber is, pedig rajtuk tényleg segíthetett volna.

olvass tovább // read more ›››
Szólj hozzá!

Berúgókar

2015. november 30. 18:00 - !NagyRoli

Tudom, ez már a nagyonsokadik autókkal, autózással vagy motorsporttal kapcsolatos magyar blog a’interneten, de ez az első, ami a saját szemszögemből szól erről. Többévnyi írott autós tartalomfogyasztás mellett úgy gondoltam, ideje átkukkantani a másik oldalra és belevágni a tartalomgyártásba.

Szerencsére az autós téma már kiskoromban adott egy jó csapásirányt a későbbiekre nézve, fix érdeklődési pont volt az évek során, nagyban megkönnyítette a pályaválasztásomat. Közben, ahogy nőttem, szépen bővült a listán az álomautók száma, amiket majd egyszer nagykoromban birtokolni fogok; egyes Focus, kettes Golf, Opel Calibra, Impreza WRX STi, tisztán emlékszem, hogy a Porsche 959-essel végződött. Azóta sem vagyok márkafanatikus, csak vannak bizonyos gyártmányok és típusok, amelyeket jobban kedvelek. Megvolt nekem is a F&F és az NFS-korszak, és ez mind kellett ahhoz, hogy a meglátásaim mára letisztuljanak.

Túl kedves témakör ez számomra ahhoz, hogy csak egy bizonyos részével foglalkozzak, úgyhogy reményeim szerint lesz itt minden, mint a búcsúban, persze nem szedettvedetten, majd találunk helyet mindennek.

Azért ne legyetek szigorúak, nem hírportál készül, de akad majd aktualitás is, kellő szubjektivitással, csakhogy legyen min vitatkozni.

Legyen hát ez a poszt a blog indítója, a berúgókarja. Ezennel rárúgok az Enterre, kinyomom a kuplungot és szúrok egy egyest. Hurrá!

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása