Százezer

2016. augusztus 31. 23:00 - !NagyRoli

100_000lap.png

Bezony. A blog kattintásszámlálója hatszámjegyűre fordult, ráadásul úgy, hogy most már nem számolom bele azokat, amiket én kattintottam posztírás vagy a CSS piszkálása miatt.

Jó, egyes oldalaknak kábé a napi látogatottsága ennyi, ettől függetlenül azért mégis eltölt egy kis büszkeség, hiszen bele sem gondoltam ekkora olvasottságba, amikor belekezdtem.

stat.png

A laptelöltések majdnem negyedét egyébként egyetlen poszt, az autós becenév-szótár szedte össze, aminek váratlanul nagy sikere lett. Azóta sincs elfeledve, a szótár bővítése még most is fut a háttérben. Szintén emlékezetes siker volt még a Pikes Peak-i hegyiverseny sztorijáról készült poszt, ami pedig a Totalcar hidegindító rovatában volt vendégszereplő egy bekezdés erejéig.

Mindezt köszönöm az Indexnek, hogy ezidáig 25 posztom is Index2-s kiemelésre került, sőt ebből hatot az Index címlapján láttam viszont.

Legfőképp pedig Nektek köszönöm, hogy ide kattintottatok, remélem nem bántátok meg. Bízom benne, hogy megünneplünk még pár óraátfordulást. És pacsi annak a hét illetőnek, akik megnyomták a Követés gombot a jobb felső sarokban.

komment
süti beállítások módosítása