Felújították az Egyesült Államok első Hondáját

2016. október 21. 06:00 - !NagyRoli

vlcsnapshot02_1.png

Befejeződött a SerialOne projekt, Tim Mings műhelye patika állapotúra hozta vissza a kis hatszázas aszfaltkoptatót.

olvass tovább // read more ›››
Szólj hozzá!

Hát körbeautózza!

2016. október 20. 11:00 - !NagyRoli

Nyáron már írtam arról, miért is jó a ralikrossz, hát pont ezért: nincs sok idő, szaladni kell, Kevin Eriksson pedig szaladt is a ralikrossz-vébé legutóbbi döntő futamán Németországban. De még aztán hogy: negyedikként kezdte meg a kanyart és elsőként fordult ki belőle. Zseniális. 

Azt mondják, az első mindig emlékezetes marad. Hát ez most is igaz, mert ez a mozdulat végül a svéd srác első győzelmét jelentette - tök megérdemelten.

Szólj hozzá!

Ennyit számít a súlyelosztás

2016. október 19. 02:00 - !NagyRoli

gallery-1475592455-uhaal.gif

Saját magad viszed haza az IKEA-szekrénysort, esetleg épp most készülsz levinni a pálinkafőzőt és a fagyasztóládát a nagyfaterhoz? Ha lehajtott ülésekkel sem fér el hátul a szajré és nincs a látótérben egy kölcsön-Transit, meg kell hosszabbodni egy utánfutóval. Pakolás közben azonban nem ajánlatos megfeledkezni a súlyelosztás fontosságáról, ehhez íme egy kis demonstráció és egy pár jó tanács a Popular Machanics jóvoltából: hogyan viselkedik egy utánfutó, ha a közelre, illetve távolra pakoljuk az autótól a nagy tömegű terhet.

Nem szorul bonyolult magyarázatra: minél közelebb pakoljuk az autóhoz, a magunk után húzott tömeg szinte teljesen együtt mozog az autóval. Ám ha túlságosan hátra rakjuk... 

olvass tovább // read more ›››
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása