Na elmész a...

2017. április 18. 16:00 - !NagyRoli

Noha klasszikus értelemben véve Izland nem tartozik Skandináviához, az azért mégis elég érdekes, hogy a motorsportbéli kreativitás hatványozottabban van jelen az északi félgömb északi részén. Ha brit tudós lennék, minden bizonnyal ennek az okát kutatnám.

Ott van például a Formula Offroad nevű versenysorozat a fent említett országból, ami tulajdonképpen műlesiklás. Csak felfelé és autóval, de hasonlóképp kapukkal kijelölt útvonalon zajlik időre, szinte lehetetlen felületen. Bot és léc helyett pedig van egy búkóketrec, 8 henger, összkerék és fix difizár elől-hátul.

Na meg zakózás, de ezerszámra. De ha sikerrel felkaparsz a bánya mélyéről, akkor nálad nem kell nagyobb ász. Nem azért, hogy leminősítsem bármelyik topligában helytálló autóversenyző kurázsiját, de egy ilyenhez azért tényleg elég tökösnek kell lenni.

Szólj hozzá!

Kedvenc versenyautóim top 6+1

2017. április 09. 09:00 - !NagyRoli

mclaren-f1_mercedes-mp4-15-2000_r2_jpg.jpg

Mit ne mondjak, nehéz döntés volt, de végül csak sikerült leszanálni. És minden bizonnyal jól, mert nincs hiányérzetem amiatt, hogy valami igazságtalanul kimaradt volna, vagy épp méltatlanul maradt volna benn. Dilemmámat viszont élesen reprezentálja az a kulisszatitok, hogy ez a poszt a mai megjelenés előtt három héten át volt vázlatban. De végül itt van: görgetős a hat kedvenc versenyautómról.

olvass tovább // read more ›››
1 komment
süti beállítások módosítása