Íme új barátod, az Alapjárat.hu

2018. július 11. 13:00 - !NagyRoli

20622133_1916035371980275_5024961356740077138_n.png

Le vannak osztva a lapok az autós médiumokban? Hogy az autós újságírásban már nehéz újat mondani? Dehogyis. Létezhet két tök egyforma autó, de nincs két egyforma autós újság, ami róluk ír. Az internetben pedig az a legjobb, hogy nem kell választani két tartalom között. Az Alapjárat.hu pedig a legfrissebb hang, ami az autókat kedvelőkhöz szól.

Az Alapjárat.hu egy fiatal autós portál a hazai mezőnyben, de a kora korántsem lefelé minősíti az értékét, sőt. Azon túl, hogy egy autós portál, egy közösség, egy friss erő is egyben, ami egy megszokott témában állít elő különleges tartalmat, változatos formában. Mindezt barátian, közvetlenül, és a nevével ellentétben mindezt padlógázon.

Az Alapjárat a weboldalán keresztül szélesre tárja az autós világ garázsajtaját, melyben minden autókedvelő megtalálja a magának való tartalmat. Természetesen tájékozódhatsz az autós világ híreiről, újdonságairól, első kézből olvashatsz a legnagyobb autógyárak legújabb autóinak technológiáiról és tesztjeiről. Ha netán nem a szíved csücskei a közvetlen befecskendezésű, körberadarozott, guruló buborékok, vagy éppen nem hoz lázba az amperhang, az sem baj; nem maradsz híján a különlegességeknek, érdekességeknek, ínyencségeknek, várnak a nagyvilág további érdekes autós sztorijai. És a használt tesztek, igazi egzotikumokról, akár gyerekkorod álomautóiról is olvashatsz cikkeket. Vagy nézhetsz videókat, hiszen a széles portfólió része egy élénk YouTube csatorna is.

Mert az Alapjárat természetesen bőszen jelen van a közösségi médiában is, Facebook oldaluk kevesebb mint két év alatt már 32 ezres követőtáborral büszkélkedhet. Ezentúl ott van még az Alapjárat Extra Facebook-csoportja is, ahol hozzád hasonló autóőrültekkel társaloghatsz - hogy egy percig se hidd, hogy egyedül vagy ezzel az őrülettel. Ha épp rest vagy olvasni, akkor irány az Instagram.

Az elektronikus médián túl persze az Alapjárat az analóg életben is jelen van. Programajánlók, élménybeszámolók, képriportok, élő közvetítések autós találkozókról, sporteseményekről, hogy minél közelebb hozza neked az autós életstílus minden formáját.

Az Alapjárat viszont nem csak szórakoztat, de segít is. Hasznos infók és tippek, legyen szó téli gumiról, nyaralásról, vezetésről, parkolásról. Akár autón belül vagy autón kívül, az utakról, illetve a mindennapokból. Lecserélnéd az öreg Swiftet valami nagyobbra? Az Alapjárat költségkalkulátorai állnak rendelkezésedre. 

És ha még mindig nem tankoltál fel, szubjektív elemzésekért kattints az Alapjárat blogjára.

Ilyen hát egy modern, pörgős autós médium. A tartalom sokoldalú és minőségi, a hangvétel pedig közeli, szerény, baráti. Ez pörgeti az Alapjáratot a vörös zónába. Amit pedig ugyanaz az autók és az autózás iránti szenvedély táplál, ahogy mindannyiunkat. 

A blog új barátja az Alapjárat.hu.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://caranten.blog.hu/api/trackback/id/tr1314102701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ződ2000 · http://egzostive.com 2018.07.11. 21:03:10

Az túlzás hogy le van osztva, mert a sámán is addig tolta amíg igen komoly nézettséget ért el. Az Autópult is viszonylag friss. Szerintem hazánk nagyon erős minőségi netes autós oldalakban, de jó látni hogy vannak friss és színvonalas indulók...
süti beállítások módosítása