Jajj, de édes... húúbaszki...

2018. szeptember 10. 16:00 - !NagyRoli

2018-sh-mini-cooper-car-week-trevor-ryan_004.jpg

Ritkán landolok a Speedhunters oldalán, amikor viszont oda kerülök, eltöltök vagy negyven percet, és közben el is felejtem, mit is akartam amúgy csinálni. Már épp csuknám be a lapot, amikor a lendületét vesztő görgetés végén a kijelző alsó harmadában felbukkan ez a Mini, ahogy a tíz colos kerekeire húzott semi-slick cipőin feszít. Majd eltöltöttem még egy kis időt...

Múlt héten láttam egy kései Minit Debrecenben, és akárhányszor látok egyet, újra fel kell dolgoznom a méreteit. Az látszatra gyári volt, ez a '66-os csöppség viszont látszatra sem. Nem egy hiperszenzáció, nem egy BMW-motor van belepasszírozva, hogy géposztály-rekordokat döntsön negyed mérföldön, viszont egy tisztességes iparosmunkával összekalapált kemény, klasszikus versenyautó, egy BWR Motorsport nevű oregoni műhelyből.

Lehet sokkolni az autós szubkultúrát GT86-ba zsírozott Ferrari-motorral, de ha valaki egy asszociációs játékban kiejtené simán a tuningautó szót, ez a kocsi hamarabb jutna az eszembe. Gondolatban az ülés már feltörte a hátam Brands Hatch-en, miközben a háttérben a The Chain próbálta elnyomni a toló visítását.

kép: Trevor Yale Ryan // Speedhunters

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://caranten.blog.hu/api/trackback/id/tr1014223335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása