Berúgókar

2015. november 30. 18:00 - !NagyRoli

Tudom, ez már a nagyonsokadik autókkal, autózással vagy motorsporttal kapcsolatos magyar blog a’interneten, de ez az első, ami a saját szemszögemből szól erről. Többévnyi írott autós tartalomfogyasztás mellett úgy gondoltam, ideje átkukkantani a másik oldalra és belevágni a tartalomgyártásba.

Szerencsére az autós téma már kiskoromban adott egy jó csapásirányt a későbbiekre nézve, fix érdeklődési pont volt az évek során, nagyban megkönnyítette a pályaválasztásomat. Közben, ahogy nőttem, szépen bővült a listán az álomautók száma, amiket majd egyszer nagykoromban birtokolni fogok; egyes Focus, kettes Golf, Opel Calibra, Impreza WRX STi, tisztán emlékszem, hogy a Porsche 959-essel végződött. Azóta sem vagyok márkafanatikus, csak vannak bizonyos gyártmányok és típusok, amelyeket jobban kedvelek. Megvolt nekem is a F&F és az NFS-korszak, és ez mind kellett ahhoz, hogy a meglátásaim mára letisztuljanak.

Túl kedves témakör ez számomra ahhoz, hogy csak egy bizonyos részével foglalkozzak, úgyhogy reményeim szerint lesz itt minden, mint a búcsúban, persze nem szedettvedetten, majd találunk helyet mindennek.

Azért ne legyetek szigorúak, nem hírportál készül, de akad majd aktualitás is, kellő szubjektivitással, csakhogy legyen min vitatkozni.

Legyen hát ez a poszt a blog indítója, a berúgókarja. Ezennel rárúgok az Enterre, kinyomom a kuplungot és szúrok egy egyest. Hurrá!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://caranten.blog.hu/api/trackback/id/tr318127754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása