Felújították az Egyesült Államok első Hondáját

2016. október 21. 06:00 - !NagyRoli

vlcsnapshot02_1.png

Befejeződött a SerialOne projekt, Tim Mings műhelye patika állapotúra hozta vissza a kis hatszázas aszfaltkoptatót.

A projekt előzményéről már esett szó a blogon még tavasszal, a történet egy gyors félmondatban nagyjából annyi, hogy felújításra került az N600-1000001-es alvázszámú Honda, a legelső, ami az amerikai piac számára készült. A kis Honda N600-as még 1967-ben gurult ki az Újvilág partjára, az utóbbi pár évét viharvert állapotban, almazöldre fújva töltötte a törpehonda-specialista Tim Mingsnél, mostanáig.

A felújítási projekt mögé az anyacég Honda is beállt, a YouTube csatornájukon időnként felbukkant egy-egy rövid videó a restauráció bemutatásról, a végeredmény pedig tényleg patika lett. 

A kész járgány végül a Long Beach-i Japanese Classic Car Show-n bújt elő első ízben közönség előtt, a további útja pedig minden bizonnyal egy múzeumba vezet majd.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://caranten.blog.hu/api/trackback/id/tr7611824421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása