A Szállító. Vagyis majdnem.

2018. május 17. 15:00 - !NagyRoli

2018-05-17-131119_1360x768_scrot.png

Annak idején dumálgattuk egy haverommal, mekkora poén lenne pizzát szállítani egy tuningolt rotakapával. Könnyített pót, slick gumik, nem is igen fért volna bele a lassújármű kategóriába. Jóformán már meg is feledkeztem erről a projektről, erre a múlt héten belefutok ebbe a videóba. Jócskán túllicitáltak minket, bakker.

Na de nem is az L200-ast lezúzó drag rotakapa előzött be minket, hanem ez a Piaggio Ape áruszállító-törpébe oltott Villám McQueen. Ami műszakilag már egy Hatszázas Honda, és úgy csúszik-mászik a szalmabálák között, mint valami mérgespók. Látványos kis gép, főleg, ahogy a sarkánál fogva befordul, kábé salátává zúzódna össze a friss zöldség, mire kiérnének vele a nápolyi piacra. Van mit elviselnie annak az első futóműnek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://caranten.blog.hu/api/trackback/id/tr6413882952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása