Így süketülj és fulladj meg egyszerre

2016. február 16. 15:00 - !NagyRoli

Lassan vége a holtszezonnak, ébredezik az F1, ahogy ezt a ’97-es Arrows-t is felébresztették 12 évnyi állás után egy finn sportcsapat szerelői. Ilyennel – ki tudja, lehet, hogy ezzel - tűnt el Damon Hill a Hungaroringen. Az első indítás mindig jeles esemény, persze rögzítve is lett és büszkén meg lett mutatva az internet népének. Szerencsénkre, mert így legalább látjuk, hogyan Nem kell ezt csinálni. Mondanám, hogy keresd a hibát... de hát el sincs bújva, szinte kiüti az ember szemét. Ne számítsuk hibának azt, hogy senkin sincs zárt melósruha, akad itt annál nagyobb mulasztás, jóval nagyobb.

Ugye, hogy szembeszökő, hol van gond. Már az indítózás hangjára minden szereplő befogja a fülét, akinek szabad keze van. Viszont ha foglalt is mindkét kezed, van fülvédőd, nem? Dehogyis, nem kell, ez a kehes V10-es Yamaha biztos nem lesz hangos. Kis féktisztítózásra be is röffent, akkor kiderült, hogy tényleg hangos, na meg – lévén, hogy gép – büdös is. Ennek ellenére zéró szellőztetés, egy nyomorult nyitott ajtó van, de ott is állnak és nézik a mutatványt. Kipufogógáz-elvezetés szintén sehol, a videó végére konkrétan vágni lehet a szén-monoxidot a térben. Csak remélni merem, hogy senki se kapott füstmérgezést, nem derült ki a videó végén, hogy mindenki kijutott onnan komolyabb légúti károsodás nélkül. De az sem tiszta, hogyan került egy ilyen autó egy ilyen helyre.

Szólj hozzá!
Címkék: satupad F1 Arrows

A bejegyzés trackback címe:

https://caranten.blog.hu/api/trackback/id/tr938395792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása