Telepszemle egy olasz egzotikum-bontóban

2017. március 14. 21:00 - !NagyRoli

ferrari_gr.png

Bontott váltót keresel a Ferraridhoz? Irány Kalifornia!

Nagy dolog, felénk is járt már bontós Huracán, Sacramento-ban viszont létezik egy egész bontó, ami legfőképp az olasz egzotikum-hármasra, Ferrarira, Lamborghinire és Maseratira specializálódva kínálja a bontott cuccokat. Ide kerül a környék minden javíthatatlanul kigyulladt, vagy épp összecsukott olasz sportkocsija, hogy épen maradt darabjai egy rokonban működjenek tovább.

ferrari_gr2.png

A FerrParts nevű cég profilja viszont nem csak bontásból áll; ha a helyzet nem reménytelen, akkor némelyik szerencsés autót szétrablás helyett inkább talpra állítják és értékesítik. Nem lehet azt mondani, hogy tömegmodellel foglalkoznak, ennek ellenére elég szép felhozatal van náluk, még LaFerrarihoz is van cuccuk - a weboldaluk szerint. AdBlockot ki kell kapcsolni hozzá.

Ha nehezen bírod a pusztuló autócsodák látványát, inkább ne nézd meg ezt a videót.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://caranten.blog.hu/api/trackback/id/tr3712337849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása